Blogoverzicht

Blog

Op zoek naar een trouwjurk - gepubliceerd op 12-08-2018

Trouwjurk direct meenemen

Bent u op zoek naar een trouwjurk die u direct mee naar huis kunt nemen? Dan bent u bij Bruidsmode outlet in Lommel aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime collectie in bruidsjurken en accessoires. De trouwjurk van uw keuze kunt u direct meenemen.

Bruidsmode Outlet is een bruidsmodehuis met een ruime keuze in onze uitgebreide collectie van betaalbare bruidsmode. Onze bruidsjurken beginnen al vanaf € 199,- en zijn nooit duurder dan € 899,-. Onze winkel is een paradijs voor iedere toekomstige bruid! Wij hebben een zeer veelzijdige collectie. Wij kunnen in alle stijlen voorzien zoals een mooie romantische, klassieke of moderne stijl. Hierin hebben we diverse modellen en stijlen.

Bruidsjurk meteen mee naar huis nemen

Als u besluit om op een kort termijn in het huwelijk te treden kunt u bij veel aanbieders niet meer terecht voor een trouwjurk. Veel bruidsmodehuizen hebben een relatief lange levertijd en geen voorraad van bruidsjurken. Veel bruiden denken dat ze dan genoodzaakt zijn om dan maar een bruidsjurk te huren maar dit is niet het geval. U kunt prima bij Bruidsmode Outlet in Lommel terecht om een bruidsjurk meteen mee naar huis te kunnen nemen.

Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring in de bruidsmode wereld. We zijn in die jaren uitgegroeid tot de grootste bruidsmode outlet van België. Een outlet wil niet zeggen dat u beperkt bent in uw keuze. Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie in bruidsjurken van de bekende topmerken in deze branche. Daarnaast kunnen we u ook van mooie bijpassende accessoires voorzien (zoals een sluier, tiara, bolero of bijouterie) om het geheel volledig in stijl af te maken. U zult in één keer kunnen slagen bij ons.

Trouwjurk direct meenemen

U kunt bij ons in alle rust de trouwjurken passen en vergelijken. Onze vakkundige stylisten maken graag tijd om u te helpen bij het maken van uw keuze. Het is verstandig om hiervoor wel even een afspraak te maken zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven bij het uitzoeken van uw droomjurk. Maakt u zich géén zorgen, dit kan op een korte termijn. Na het maken van uw keuze kunt u desgewenst de trouwjurk direct meenemen. Mocht u “tijd over hebben” is het voor ons ook geen probleem om de jurk even bij ons te laten totdat de mooiste dag van uw leven bijna aanbreekt.

Trouwjurk snel op maat laten maken

Mocht uw droomjurk nét niet helemaal de juiste maat zijn, is dit geen probleem. We kunnen deze precies voor u op maat maken. Wij zorgen ervoor dat dit op tijd voor u af is. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken, deze tijd is al spannend genoeg. Wij kunnen uw trouwjurk snel op maat laten maken als dit nodig is. Deze uitdaging gaan wij met een gerust hart aan. We hebben een eigen atelier om dit tot in de perfectie voor u te kunnen verzorgen. U zult er mooi en stralend uitzien op de mooiste dag van uw leven.

Bruidsmode Outlet Lommel

U vindt onze bruidsmode outlet aan de Buitensingel 80 in Lommel. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bij ons zult u in een ontspannen sfeer en in een prettige entourage uw bruidsjurk kunnen uitkiezen, ook als u eigenlijk een beetje haast heeft en de trouwjurk direct wilt meenemen.