trouwjurk lange mouwen

 

Topmerken voor een aantrekkelijke prijs

Bij ons in de bruidswinkel vindt u designer bruidsjurken van topmerken, aantrekkelijk geprijsd en daarbij bieden wij zoveel deskundige service, dat we ons zeer beslist met de beste bruidsmodeboetiek kunnen meten. Van uitsluitend gerenommeerde merken kopen wij de meest stijlvolle, originele designer jurken.

Slechts één exemplaar, dus altijd een unieke bruidsjurk

Van elke bruidsjurk is er slechts een exemplaar in onze winkel en deze is dan ook uniek, omdat er niet meer nabesteld kan worden. De voortdurend wisselende bruidsjurken collectie zorgt steeds voor vernieuwing van ons aanbod.

foto van onze bruidsmode outlet

Wat onze klanten vinden

Fantastisch geholpen! Professioneel, eerlijke prijzen, persoonlijke service en zonder druk. Nog eens super bedankt aan de dames die mijn jurk vonden. Ik ben in de wolken.!
Nona De Bie
Tevreden klant
Zeer veel keuze uit jurken met een vlotte bediening. Het was enorm fijn dat we zelf naar alle jurken mochten kijken, en aankomen en zelf eruit kiezen!
witte trouwjurk
Evelien Debreuckere
Tevreden klant
Hele ruime keuze! ik heb mijn jurk met de fantastische hulp van de medewerkers op een half uur kunnen kiezen, zelfs zonder afspraak! Hele schappelijke prijzen, zeker een aanrader!
Natalia Ratajzak
Tevreden klant

Wij zijn pas tevreden als een bruid straalt

Wij nemen alle tijd om met u een keuze te maken uit ons brede en gevarieerde aanbod bruidsjurken. Romantisch, klassiek, modern, van A-Lijn tot Bohemian, voor alle voorliefdes en maten hebben we een verfijnde sortering uit de mooiste collecties.

Iemand meebrengen? Altijd welkom

Natuurlijk is ook een familielid, kennis of vriendin welkom om met u de ontwerpen te keuren. Wij assisteren u graag bij het passen en mochten er aanpassingen aan de trouwjurk nodig zijn, dan kan dat in ons eigen atelier.

Exclusieve lijn op maat gemaakt

Ook bieden wij een exclusieve lijn bruidsjurken, waarvan we geen voorraad hebben, maar die u op basis van een showexemplaar kunt bestellen in uw maat. De levertijd varieert van 3 tot 4 weken. Bij bestelling van een japon van deze lijn vragen wij een kleine aanbetaling.

Hoe gaan we te werk?

Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek. De prijzen van de bruidsjurken beginnen vanaf €299. Reserveren van een bruidsjapon is niet mogelijk. Betaling geschiedt bij aankoop. Wij kunnen uw bruidsjurk gratis voor u bewaren tot u deze op de gewenste dag voor uw bruiloft komt ophalen.

Bruidsaccessoires

Met evenveel plezier helpen wij u ook bij het vinden van passende bruidsaccessoires als een sluier, tiara, bolero of bijouterie. Goedkope trouwjurken koop je bij Bruidsmode Outlet in Lommel.

Om u alle aandacht te kunnen geven,
vragen wij u een afspraak te maken voor uw bezoek.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van bovenstaand contactformulier. Voor verdere info over deze verwerking verwijzen we graag naar onze privacyverklaring